Matematik

0. ordens og 1. ordens diff. lignigner

27. november 2008 af Taylor86 (Slettet)

Hej

Jeg sidder og skal bevise noget med 0. ordens og 1. ordens og kan ikke helt se hvor jeg skal starte.

1. bevise -d[A]/dt=k  -> [A]=k*t+[A0]

2. bevise d[A]/dt=k*[A] -> ln[A]=ln[A0]-k*t

håber en eller anden kan hjælpe mig videre...


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt seperation af de variable.


Skriv et svar til: 0. ordens og 1. ordens diff. lignigner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.