Matematik

HASTER

27. november 2008 af Louise Hansen1307 (Slettet)

Jeg er igang med en aflevering til imorgen, og kan ikke huske hvordan jeg kommer videre fra dette stykke.

Det omhandler 2 ligninger med 2 ubekendte.

(I)2x-23=-3y, (II)8+3x-4y=0

(I)y=23-2x, (II)y= 8+3x

           3                   4

(Tallene nedenunder betyder at stykkerne skal divideres med disse tal, vidste bare ikke lige hvordan jeg skulle lave det ;))

(I)=(II)

23-2x = 8+3x

   3            4
 

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg kommer videre når jeg skal dividere.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2008 af Jerslev (Slettet)

 #0: Gang igennem på nævnerne på hver side. :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. november 2008 af micson (Slettet)

Hej feed side..

jeg kan simpelt hen ikke huske hvad det hedder når en lineær sammenhæng ikke har noget hældningstal, altså når grafen er parallel med x-aksen.. er det ikke noget med ordet parallel ...?

på forhånd tak :)


Svar #3
27. november 2008 af Louise Hansen1307 (Slettet)

#1

Hvordan mener du?

Kan ikke huske fremgangsmåden :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2008 af dara.online (Slettet)

du bruger fællesnævneren som er 3·4=12


Svar #5
27. november 2008 af Louise Hansen1307 (Slettet)

Jamen det er jo ikke brøker, så jeg skulle gerne ende op med præcise tal for x og y


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2008 af dara.online (Slettet)

... efter du har fjernet nævnerne, løser du for x og bestemmer derefter y


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.