Matematik

Ti-89 Titanium!

29. november 2008 af Alloo (Slettet)

Er det muligt at tjekke sine resultater når man har differentieret?

f.eks. vi jeg nu har at:

f(x)=6x2+x og x0=1

er det muligt at se hvad det giver vha. Ti-89? Lidt alla solve? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2008 af himsen (Slettet)

Ved ikke om det er muligt på lommeregneren, er det sikkert.

Ellers brug den her side:

http://calc101.com/webMathematica/derivatives.jsp#topdoit

Ps. Det heller ikke det sværeste differentiale at løse det der :D


Svar #2
29. november 2008 af Alloo (Slettet)

#1

Hvordan bruger jeg lige den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvad vil du gerne tjekke på din lommeregner? Om du har differentieret korrekt?

d(6x^2+x)|x=1

og lommeregneren skulle gerne komme ud med:

=13


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2008 af allan_sim

#3.

Der skal så lige tilføjes en variabel, så det retteligt er

d(6x^2+x,x)| x=1

#0.

Dette forudsætter, at det er f'(1), du skal finde - er det det?


Svar #5
29. november 2008 af Alloo (Slettet)

#4

Ja det er f'(1) men alle stykker er hermed løst så det er ikke nødvendigt! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. november 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Den glemte jeg lige, ja. :)


Skriv et svar til: Ti-89 Titanium!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.