Kemi

´pH

29. november 2008 af GYM4000 (Slettet)

Hej .

hvis jeg skal beregne pH-værdien af en stærk base, og jeg har givet en koncentration (c) af basen.

skal følgende så ikke gøres: 

pOH^- = -log c = et tal.

hvor pH = 14 - pOH


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2008 af mathon

pOH = -log([OH-])

og ved 25°C

pH = 14 - pOH


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2008 af mathon

...så

JO


Svar #3
29. november 2008 af GYM4000 (Slettet)

Tak .. kunne du lige svare på den besked jeg har sendt til dig :)
tak.


Skriv et svar til: ´pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.