Matematik

Integralregning

29. november 2008 af Arvin (Slettet)

Hvis der står:

(integraltegn)af f(x) = F(x)

Skal der så stå + k efter stamfunktionen? Altså når man integrerer en funktion, vil det give en stamfunktion plus en konstant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2008 af mathon

∫f(x)dx = en mængde af funktioner
som kan udtrykkes

F(x) = Fo(x) + k
som alle har det til fældes,
at
F'(x) = f(x)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.