Kemi

Mængdeberegninger

29. november 2008 af Camen (Slettet)

Hej

er der nogle som kan forklare mig generelt om udregninger osv. af mængdeberegninger i kemi? synes det er enormt svært at forstå.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2008 af mathon

 1) skriv altid reaktionen op med afstemte koefficienter (kontroller den grundigt)

hvis reaktionen er forkert, bliver alt andet også forkert

2) mol-koefficienterne angiver mængdeforholdet mellem stofferne

sikkerhed i omregning fra mL til L

kendskab til

n = V*c

m/M = V*c

m = V*c*M

så er du langt henne ad vejen...


Svar #2
30. november 2008 af Camen (Slettet)

Tusind tak :)


Svar #3
30. november 2008 af Camen (Slettet)

hvad betyder lille c?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2008 af mathon

c = den molære koncentration = molariteten


Svar #5
30. november 2008 af Camen (Slettet)

Okay tak.

lige en anden ting: Du ved ikke tilfældigvis noget omkring hitlers forhold til leni Riefenstahl? og den der film som hedder "triumph des Villens"


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/142464


Svar #7
30. november 2008 af Camen (Slettet)

Tak men fandt desværre intet godt


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. november 2008 af mathon

...du fandt vel,
at hans forhold til Leni Riefenstahl ikke var af seksuel men af propagandamæssig betydning...:-)


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. november 2008 af mathon

...om det bedømmes godt eller mindre godt afhænger af, hvad du er på jagt efter...:-)


Skriv et svar til: Mængdeberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.