Matematik

differentation

30. november 2008 af Bullemusen (Slettet)

Hej :)

Hvordan differentieres (4-x)?

Den er fra stykket: e^x * (4-x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Betragt det som et produkt af to funktioner, den ene ex og den anden (4-x) og brug produktreglen

d(f(x)*g(x))/dx, eller (f*g)' = f'(g(x)) + f(x)*g'(x). Kald ex for f(x) og 4-x for g(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af mathon

(4-x)' = (4-x1)' = 0-1*x1-1 = 0-1*x0 = 0-1*1 = 0-1 = -1


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#2

ja det var jo også det, der blev spurgt om


Svar #4
30. november 2008 af Bullemusen (Slettet)

I får tak for hjælpen begge to :)

Jge var ikke helt sikker på, om man godt måtte bruge 4 som c-værdi, når den kom før x'et :)

Men tak :D


Skriv et svar til: differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.