Matematik

Trekant

30. november 2008 af Yasemin2 (Slettet)

Jeg ville lige spørge om man altid skal angive a,b,c i en trekant?
Eks:

Konstruer en trekant med siderne 6 cm, 8 cm og 4.5 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af juventuz (Slettet)

Det behøves ikke. Hvis det var skulle med, skulle der have stået:Konstruer en trekant ABC med siderne a=6 cm, b=8 cm og c=4.5 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af mathon

 ...trekanten kan også være givet ved vinkler, dog fordres der én længdeangivelse


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.