Matematik

Bestem ligning for plan vha vektorer??

30. november 2008 af trice (Slettet)

Hejsa.

En plan β indeholder linien L og er parallel med vektoren v = (4,7, -1)

L: (x,y,z) = (2, -1, 4) + t(1, 3, -2)

Bestem ligning for β. Hvordan gør jeg dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af mathon

β indeholder repræsentanter for de to lineært uafhængige vektorer

[4,7,-1]  og  [1,3,-2]  og fixpunktet (2,-1,4)

en normalvektor til β findes af vektorernes krydsprodukt


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af mathon

én normlvektor er

[4,7,-1] X [1,3,-2] = [-11,7,5]

en anden normlvektor er

[1,3,-2] X [4,7,-1]  = [11,-7,-5]


Svar #3
30. november 2008 af trice (Slettet)

Jeps, har lavet den nu - tak.


Skriv et svar til: Bestem ligning for plan vha vektorer??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.