Matematik

Vektorer, vinkelrette

02. december 2008 af Tandra (Slettet)

Hej... dette er en lidt besværligt opgave, da jeg har smidt selve opgaven væk (!!). Hvad jeg kan huske af den:

Vektor BC = {t^2-t+7, 1}. Bestem t, så vektor AC er vinkelret på ??. Det er oplyst, at A =(3,5) og B =(-2,6).

Jeg kan ikke huske, hvad der er vektor AC skal være vinkelret på. Er det tilstrækkelig oplysninger til at man kan løse den, eller kan I gennemskue hvilken info jeg mangler?

Ved godt det er lidt håbløst... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af Jean

 Hmm, jeg tror den bliver svær at løse når ?? ikke er udfyldt. Kan du ikke finde opgaven et eller andet sted?


Skriv et svar til: Vektorer, vinkelrette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.