Matematik

isoler

02. december 2008 af charliegirl (Slettet)

Nogen der kan finde ud af dette stykke.  Jeg er helt lost

isoler g i formlen t´=1/2 gange h gange g


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af mathon

T = ½*h*g       gang med 2 på begge sider

2T = h*g          divider med h på begge sider

2T/h = g


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.