Matematik

lineære funktioner ...

03. december 2008 af tavee (Slettet)

nogen der ved hvordan man kan bestemme regneforskriften ud fra to støttepunkter? - såvel ved beregning som ved aflæsning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af mathon

a = (y2-y1)/(x2-x1)

b = y1 - ax1 = y2 - ax2


Skriv et svar til: lineære funktioner ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.