Matematik

Blækregning

03. december 2008 af mohammed43 (Slettet)

her er 2 opgaver jeg har fået problemmer med håber i kan hjælpe :)

1) Fra kbh til korsør er der 110 km. Jensen kører denne strækning på 1 time og 40 minnuter.

a) Hvor mange km/t kører han i gennemsnittet

b)Hvor længe ville ville han være om turen med 50 km/t

2) Tegn et rektangel med omkredsen 38 cm Den ene side skal være 12 cm. og mit spørgsmål er så hvordan finder jeg ud af hvad de andre "sider" skal være.?

Mohammed.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af MigM (Slettet)

1) 110 / 1,66 = 66,2km/t

2) 110 / 50 = 2,2 = 2 timer og 33 min

3) O = 38, Den ene side er 12. Den overfor er også 12. 38 - 12 - 12 = 14. De andre er derfor: 7

 


Skriv et svar til: Blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.