Matematik

renteformler..

03. december 2008 af KiraE (Slettet)

Bestem den ukendte støørrelse når følgende er kendt:

Kn når K0 ? 1000kr p = 7% pr. år i 14år.

Er formlen Kn = K0*(1+r)^n?

Eller:

Er formlem Kn = K0*(1-r)^n?

:)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af mathon

Ja


Svar #2
03. december 2008 af KiraE (Slettet)

der var to eksempler så hvorfor bare skrive ja? ;S


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af 0fficepark (Slettet)

det er den første med +


Skriv et svar til: renteformler..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.