Matematik

virkeligt hurtigsvar: Isoler 3 * d = -1 isoler d

03. december 2008 af 215 (Slettet)

 virkeligt hurtigsvar: Isoler 3 * d = -1 isoler d


Svar #1
03. december 2008 af 215 (Slettet)

 3/7


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af mirnab (Slettet)

d = -1/3


Svar #3
03. december 2008 af 215 (Slettet)

 ja men vil bare have stykket 


Skriv et svar til: virkeligt hurtigsvar: Isoler 3 * d = -1 isoler d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.