Matematik

trekant 3.020

04. december 2008 af hot-hay (Slettet)

Hej alle sammen

Har lige brug for lidt hjælp

i en trekant ABC er M midtpunkt af siden AC

Det oplyses at AB=AM=3 og BC=4

Begregn vinklerne A, B, C i trekanten Samt længden af siden BC


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af Isomorphician

"Begregn vinklerne A, B, C i trekanten Samt længden af siden BC"

....længden af BC står i opgaveformuleringen....


Svar #2
04. december 2008 af hot-hay (Slettet)

nej, det gør den ikke, det er BM der gør det


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2008 af Isomorphician

Så har du en trekant ABM med siderne 3, 3, og 4 hvor du kan bruge cosinusrelationen til at finde vinkel A.


Skriv et svar til: trekant 3.020

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.