Matematik

1 mat A opg. Trigonometriske funktioner. HJÆLP!

10. december 2008 af bjkbjk (Slettet)

Hej..

Jeg sidder her med en opgaver som jeg ikke helt kan finde ud af..:(

Der SKAL være mellemregninger (siger min lærer)

Opgave


Vi har en cylindrisk, VANDRET liggende beholder med plane endebunde.
Beholderens dimensioner er:
Diameter d = 0,5 meter
Længde L = 1,2
Beholderen er fyldt lidt op med væske, hvor væskehøjden = 10 centimeter.

a)Du skal bestemme, hvor mange liter væske der er i beholderen.
b)Der fyldes yderligere 50 liter væske i beholderen. Du skal bestemme den nye væskehøjde h.

(Hvis i har svært ved at forestille hvordan beholderen ser ud, har jeg vedhæftet en lille tegning.)

Vedhæftet fil: beholder.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Isomorphician

Du kan finde lidt inspiration her:

http://www2002158.thinkquest.dk/Sider/cirkelberegninger.htm


Skriv et svar til: 1 mat A opg. Trigonometriske funktioner. HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.