Matematik

differential

12. december 2008 af tawer (Slettet)

hej jeg skal difference følgende:

e^2x+7

jeg er lidt usikker på den. bliver det bare

2 * 7 * e^2x+7

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af mathon

f(x) = e2x+7

                                                    f '(x) = 2e2x+7


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2008 af fluen på væggen (Slettet)

Jeg formoder, du mener e2x+7, hvilket er en sammensat funktion med f(t)=et og g(x)=2x+7. Regnereglen siger, at f(g(x)) differentieret giver f'(g(x))·g'(x), og f'(t)=et og g'(x)=2. Facit er 2e2x+7.


Svar #3
12. december 2008 af tawer (Slettet)

 ja det har du ret i.. tak 


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.