Matematik

normalfordelt konfidensinterval

12. december 2008 af miephantazy (Slettet)

hej alle...

Jeg kan slet ikke finde ud af følgende opg og håber nogle vil hjælpe..

vi har en population hvor standardafvigelsen er 0.12 og normalfordelt..

n=16, middelværdien = 4,07 og s= 0,15..

Beregn 95% konfidensinterval for middelværdien - u...


Skriv et svar til: normalfordelt konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.