Matematik

isloér

12. december 2008 af jwan20 (Slettet)

p=4/r+s

når vi skal isolér s

vad få vi så


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Træk 4/r fra på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2008 af eldurum (Slettet)

var du til eksamen? :-)

den gir nok (4/p )- r =s


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2008 af dara.online (Slettet)

#2 nej den giver s=p-4/r


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2008 af eldurum (Slettet)

min lommeregner giver det svar jeg skrev, så det er den jeg stoler på..


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#4: Tænk dig nu om... Du kan godt trække 4/r fra på begge sider i hovedet...


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2008 af eldurum (Slettet)

ja, men tjekkede det på lommeregneren og den siger noget andet...


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#6: I så fald har din lommeregner lavet en fejl. sandsynligvis en P40 af slagsen. Tjek din brøk og dine paranteser samt fortegn på lommeregneren.


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. december 2008 af dara.online (Slettet)

#4 det gør du bare :/ ...

prøv at sætte p=5,r=1 og s=1 så giver ligningen 5=4/1+1 SAND

din omskrivning 4/5-1=1 .... FALSK


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. december 2008 af eldurum (Slettet)

det kan jeg godt se nu.. sorry.

Mærkeligt at lommeregneren laver den fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. december 2008 af dara.online (Slettet)

................ ny lommeregner ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. december 2008 af himsen (Slettet)

hovedet   >  lommeregner :D


Brugbart svar (0)

Svar #12
12. december 2008 af eldurum (Slettet)

problemet er at det er den som nærmest 90 % af alle gymnasie elever har, TI-89 :-)

Problemet er noget helt andet, det er jo at vi udnytter lommeregneren til mange ting, istedet for at regne det ud selv vha. håndkraft.


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. december 2008 af himsen (Slettet)

#12

Ja på sin vis er lommeregneren en god ting.. Men på en anden måde, overtager den alt for meget arbejde fra eleven selv.. Integration fx. elever der går ud af 3.g kan knap integrere de mest simple ting, fordi de for lommeregneren eller computeren til at gøre det for dem :D synd siger jeg


Skriv et svar til: isloér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.