Matematik

x2+21 = 10x

12. december 2008 af katja200 (Slettet)

Heej,,

der er nogen som kan hjælpe mig?

jeg ska vise at x i anden + 21 = 10x har kvadratet 9

hjææælppp taak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Skal du vise, at x=kvrod(9)? I så fald løs det som en sædvanlig andengradsligning.


Skriv et svar til: x2+21 = 10x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.