Matematik

hurtigsvar: isolering

14. december 2008 af 215 (Slettet)

 nogen som kunne hjælpe mig med at isolere Ls i denne ligning

Mvand *Cvand (t2 – t1 ) = Mis * Cis (t2-tfryser) + Ls


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2008 af Namai (Slettet)

Ls = ((Mvand * Cvand (t2-t1) / (Mis * Cis (t2-tfryser))


Svar #2
14. december 2008 af 215 (Slettet)

tusind tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2008 af bolani (Slettet)

Hej 215. Det du skal her er at siolere Ls. - som du slev siger.

Det gør du først og fremmest ved at lade den stå alene på den ene side af lighedstegnet.

For at den står alene skal du dividere med Mis, Cis og (t2-Tfryser), på den højre side af lighedstegnet så Ls kommer til at stå alene. altså :

Mvand *Cvand (t2 – t1 ) = Ls

men når du dividere med dem på den ene side, skal du også divider med dem på den anden siden.

så kommer der til at stå:

(Mvand *Cvand (t2 – t1 )) / (Mis * Cis (t2-tfryser)) = Ls

også står Ls alene. Nu sætter du værdierne ind for Mvand, Cvand osv. og udregner.

:-)  -/Tollah-G


Svar #4
14. december 2008 af 215 (Slettet)

 øhh

fomel lavet om

-(Mvand *Cvand (t2 – t1 )) = Mis * Cis (t2-tfryser) + Ls


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2008 af Namai (Slettet)

Hvad tror du så du skal? Se #3


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2008 af Namai (Slettet)

X = Y + L

X / Y = L

Hvad kan X og Y være?


Skriv et svar til: hurtigsvar: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.