Matematik

y´´+y=k y=?

15. december 2008 af joergenjoergensen (Slettet)

hvad er den gennerelle løsning til differentialligninger på formen y´´+y=k

jeg kan ikke lige finde min matematik bog..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Den generelle løsning y=exp(-x)*(∫k*exp(x)dx+C), jeg håber, du kan se integraltegnet, det er lidt utudeligt. Husk at gøre prøve.


Svar #2
15. december 2008 af joergenjoergensen (Slettet)

jeg kan "tudeligt" se integraltegnet

men hvad menes med exp(-x) og exp(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

eksponentialfunktionen exp(x)=ex


Skriv et svar til: y´´+y=k y=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.