Matematik

Logaritmiske ligninger

15. december 2008 af DanniHansen (Slettet)

Hej alle.

Jeg sidder lige og skal lave en matematik aflevering om logaritmiske liginger. Dog er der en jeg ikke kan finde ud af. Kan du hjælpe mig? er jeg meget taknemmelig.

Ligningen jeg skal løse er følgende:

ln(x2) - ln(x + 1) = 0

(Benyt at ln(a) - ln(b) = ln(a/b))

På forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af Isomorphician

ln(x2) - ln(x + 1) = 0 <=>

ln((x2)/(x + 1)) = 0 <=>

(x2)/(x + 1) = 1 <=>

......


Skriv et svar til: Logaritmiske ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.