Matematik

(sin^2x)'=???

15. december 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

Hej, hvad giver

sin^2x

differentieret?

Er det cos(2x) eller hvad er det???


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2008 af mathon

cos(2x)*(2x)' = cos(2x)*2 = 2cos(2x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2008 af anden2806 (Slettet)

mener du sin^2(x) eller sin(2x)??


Svar #3
15. december 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

sin^2(x) - kom til at skrive forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2008 af anden2806 (Slettet)

Det kan skrives som (sin(x))^2.

((sin(x))^2)'=cos(x) * 2 * sin(x) =2*sin(x)*cos(x)

Det er differentiation af en sammensat funktion. Først den inderste differentieret gange den yderste differentieret.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2008 af mathon

...eller skrevet

((sin(x))2)'  = 2*sin(x)*(sin(x))' = 2*sin(x)*cos(x) = sin(2x)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2008 af anden2806 (Slettet)

nårh ja :) havde ikke lige tænkt på den sidste omskrivning..


Skriv et svar til: (sin^2x)'=???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.