Matematik
2 lininger med 3 ubekendte
22. april 2003 af
iB (Slettet)
Jeg sidder og leger med bjælkens differentialligning, og skal have fundet nogle integrationskonstanter. Jeg har 2 ligninger:
(1):
a*(L^2/2) + b*L + c = 0
(2):
a*(L^3/6) + b*(L^2/2) + c*L = 0
Jeg har et løsningsforslag hvor der står, at ved at subducere ligningerne, (1) - (2), så får man at: a*(L^2/3) + b*(L/2) = 0
Denne ligning, er et resultat som jeg fint kan bruge videre, men mit problem er bare, at jeg ikke fatter hvordan man går fra 2 ligninger med 3 ubekendte til en ligning med 2 ubekendte, bare ved at trække de to fra hinanden...??
Hvis der er nogen, som kunne forstå min babling, og kan hjælpe mig, ville jeg blive temmelig meget glad ;0)
(1):
a*(L^2/2) + b*L + c = 0
(2):
a*(L^3/6) + b*(L^2/2) + c*L = 0
Jeg har et løsningsforslag hvor der står, at ved at subducere ligningerne, (1) - (2), så får man at: a*(L^2/3) + b*(L/2) = 0
Denne ligning, er et resultat som jeg fint kan bruge videre, men mit problem er bare, at jeg ikke fatter hvordan man går fra 2 ligninger med 3 ubekendte til en ligning med 2 ubekendte, bare ved at trække de to fra hinanden...??
Hvis der er nogen, som kunne forstå min babling, og kan hjælpe mig, ville jeg blive temmelig meget glad ;0)
Skriv et svar til: 2 lininger med 3 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
