Matematik
funktionsundersøgelse
27. oktober 2004 af
MaTay (Slettet)
opgaven lyder:
En funktion f(x) er givet ved følgende forskrift
f(x)= 2x - x * 1,02^x
a) Bestem nulpunkter for funktionen f
b) Bestem værdimængden for f
c) Bestem det interval, hvor f(x)>=7,5
Det ville være meget godt hvis I skrev en detaljeret beregningsmetode og forklaring.
På forhånd tak :)
En funktion f(x) er givet ved følgende forskrift
f(x)= 2x - x * 1,02^x
a) Bestem nulpunkter for funktionen f
b) Bestem værdimængden for f
c) Bestem det interval, hvor f(x)>=7,5
Det ville være meget godt hvis I skrev en detaljeret beregningsmetode og forklaring.
På forhånd tak :)
Svar #1
27. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Kun denne ENE opgave? Jeg mener: Hvorfor ikke poste ALLE dine matematikafleveringer? Så kan du se Rundfunk, medens vi tager skraldet.
Svar #2
27. oktober 2004 af frodo (Slettet)
1) f(x)=0
2) Vm=[f(minimumssted);f(maximumssted)]
3)se på om funktionen vokser eller aftager, og løs ligningen f(x)=7,5
2) Vm=[f(minimumssted);f(maximumssted)]
3)se på om funktionen vokser eller aftager, og løs ligningen f(x)=7,5
Skriv et svar til: funktionsundersøgelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
