Matematik

haster

16. december 2008 af ayahj (Slettet)

vil du være sød at hjælpe mig med opgaven?

en radioforhandler kæber et stereo-anlæg hjem for 6550,0 kr. omkostningerne til fragt o.a. er ialt 830,00 kr. forhandleren ønsker at tjene 34% på anlæget. hvor meget skal han sælge enlægget for?

jeg har også en anden spørgsmål

en båndoptager til 2580,00 kr købes med 15% i udbetaling og resten i afdrage over 12 måneder med lige stor afdrage pr.måned. hvor meger skal betales pr. måned i afdrage


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af Isomorphician

Samlede omkostninger = 100 %

Fortjeneste = 34 %

Samlet pris = 134 % (eller som kommatal: 1,34)

..........

Båndoptagers pris = 100 %

Udbetaling = 15 %

Restpris = 100 % - 15 % = 85 % (0,85 * 100 %)

Afdragenes størrelse = Restpris/12


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.