Fysik

Omskrivning - cosinus og sinus (Harmoniske svingninger)

17. december 2008 af Jan87 (Slettet)

Hej

Er der en herinde der ved hvordan denne omskrivning finder sted.
x(t) = Bcos(wt)+Dsin(wt)                                  hvor D og B er vilkårlige konstanter
til
x(t) = Acos(wt+O)
I min bog står der bare: "Denne omskrivning indses ud fra relationen:
"Acos(wt+O) = Acos(wt)cos(O)-Asin(wt)sin(O)"
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/143667


Svar #2
17. december 2008 af Jan87 (Slettet)

Tak for hjælpen, men jeg ville høre om du kan henvise til en bog, hvor dette bliver udledt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2008 af mathon

...egen udledning...


Skriv et svar til: Omskrivning - cosinus og sinus (Harmoniske svingninger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.