Matematik

Trekant højde

17. december 2008 af Hjulmann (Slettet)

Tja. Har fået en opgave fra vores matematikbog som hedder: Beregn |BM|.

I denne trekant har jeg fået to af siderne at vide..

B-C = 3cm.

B-A = 5cm.

C-A = Ikke angivet.

Stregen der hedder M-B. Går selvfølgelig fra M til B så. Jeg skal angive hvor lang M-B stregen er. 

Stregen M starter i midten mellem C og A (siden vi ikke ved hvor lang er). og går så op til vinklen som hedder B.

Nogen der eventuelt kunne hjælpe mig?


Svar #1
17. december 2008 af Hjulmann (Slettet)

 nu ved jeg forresten at C-A er 4 cm.


Svar #2
17. december 2008 af Hjulmann (Slettet)

 ligemeget har lavet det


Skriv et svar til: Trekant højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.