Matematik

x

17. december 2008 af mtyz5e (Slettet)

Hej :)
jeg skal regne følgende ud, for f(x)=b*a^x :
y=254.

254=29*1,154^x

254:29=1,154^x

... og hvad gør jeg så for at isolere x ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2008 af Da-ted (Slettet)

Prøv at tage logaritme på begge sider af lighedstegnet..


Skriv et svar til: x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.