Matematik

Ingen vil og ingen kan hjælpe mig...

17. december 2008 af 4v4 (Slettet)

Hvordan skriver du en funktion for: 

f(x)= ax + bhvor a< 0 og b= 0

og hvordan laver man graf  for den ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af mathon

y = ax

sildeben...


Svar #2
17. december 2008 af 4v4 (Slettet)

Jah (. kan du forklar mere (: råber om hjælp please... viden venter alle


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2008 af mathon

...ret linje gennem (0,0) i 2. og 4. kvadrant, da a<0...


Skriv et svar til: Ingen vil og ingen kan hjælpe mig...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.