Matematik

Hjæææælp

25. december 2008 af lisabella (Slettet)

Betragt andengradsligningen 5x^2+bx+2=0

bestem b så der er netop en løsning.

er der nogen der kan hjælpe mig. har brug for at hurtigt svar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. december 2008 af Biholomorf (Slettet)

#0 andengradsligningen har netop en rod hvis og kun hvis diskriminanten er lig 0 ..........

altså hvis og kun hvis b2-4*5*2=0


Svar #2
28. december 2008 af lisabella (Slettet)

jamen så hae jeg da ikke bestemt b


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. december 2008 af mathon

...det var hint'et

                                                        b2- 4*5*2 = 0

som skulle få dig til at beregne b...
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. december 2008 af mathon

b2 - 4*5*2 = 0

b2 = 40

                                                  b = ±√(40)


Skriv et svar til: Hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.