Kemi

hjælp med forklaring

01. januar 2009 af sara-06 (Slettet)

hej alle sammen

nogen der kan hjælpe mig med disse 2 opgaver?

opgaven kan ses her;

http://peecee.dk/upload/view/147268
 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/147294


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2009 af mathon

http://www.otg.dk/laerer-sider/andkaer/%C3%98velser%20og%20opgaver-word/Spektrofotometer_vejl.doc


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2009 af Ramses I (Slettet)

2a) Det er den bølgelængde, der giver størst absorbans og er benævnt med komplementærfarven. Komplementærfarven til blå ligger i det orange område ca. 600 - 650 nm. Denne bølgelængde kaldes for arbejdsbølgelængden og bestemmes med en opløsning, hvorpå man ændre på bølgelængden og aflæser absorbansen. Den bølgeængde der giver den største absorbans er arbejdsølgelængden.


Svar #4
01. januar 2009 af sara-06 (Slettet)

hvordan kan jeg finde koncentrationen i spørgsmål d?


Svar #5
01. januar 2009 af sara-06 (Slettet)

i opgave 1 hvordan finder man c? er det ikk en konstant 3*108?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. januar 2009 af mathon

d)
A = k*L*cf               hvor cf betyder cfortyndet = 0,01*c

hvoraf

A = k*L*0,01c

                                             c = 0,01*k*(0,01 m)/A


Svar #7
02. januar 2009 af sara-06 (Slettet)

stadig er ikke helt med, hvordan finder man c, er den ikke 3*108?

altså i opgave 1:

lambda=c/f

lambda= 3*108/108=resultattet

kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. januar 2009 af mathon

                                  c er den ufortyndede opløsnings molaritet


Svar #9
04. januar 2009 af sara-06 (Slettet)

jeg mener den første c, altså i den første opgave hvor vi skal finde bølgelængde


Brugbart svar (0)

Svar #10
04. januar 2009 af mathon

OK:
c = 2,99792*108 m/s


Skriv et svar til: hjælp med forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.