Matematik

andengardspolynomier

03. januar 2009 af tutsinuts (Slettet)

Hvordan er det nu man finder skæringspunkter med førsteaksen?

Og så har jeg en opgave som lyder således:
Prøv at omskrive formlen p(x)=a*x^2+b*x+c til formlen p(X)=a*(x-h)^2+k Hvad er h og k?


Svar #1
03. januar 2009 af tutsinuts (Slettet)

rettelse: skæringspunkter med andenaksen :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Skæring med 1.-aksen: f(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2009 af DennisDeH (Slettet)

-h er toppunktets x-koordinat

k er toppunktets y-koordinat


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2009 af DennisDeH (Slettet)

Hint til omskrivning:

Kvadratsætninger og subtraktion af nogle x-værdier ;)


Svar #5
03. januar 2009 af tutsinuts (Slettet)

okay tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: andengardspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.