Matematik

Cylinder masse

04. januar 2009 af Kwarzon (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave, hvor jeg skal beregne massen af en cylinder, men mit problem er at jeg ikke kan finde en formel nogen steder :(
 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Du kan bare veje den :)


Svar #2
04. januar 2009 af Kwarzon (Slettet)

Jeg har masse fylde og alle mål, men mangler en formel !!!!!!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. januar 2009 af mathon

                               m = V*ρ = (h*π*r2) *ρ       når cylinderen står op

                               m = V*ρ = (L*π*r2) *ρ       når cylinderen ligger ned


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2009 af Danielras (Slettet)

V = pi*r^2*h


Svar #5
04. januar 2009 af Kwarzon (Slettet)

Tak for det hurtige svar


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Så brug ρ=m/V <=> m=ρV. hvor Vcylinder = πr2*h. Der for får du følgende formel:

m=ρ*πr2*h, hvor ρ er massefylden, r er radiussen af cylinderen og h er højden.


Svar #7
04. januar 2009 af Kwarzon (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Cylinder masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.