Engelsk

Lyn Hurtig rettelse af fremlæggelse om vandpibe...

06. januar 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Nogen der lige hurtigt gider at tage et kig på min engelsk fremlæggelse om vandpibe?

Skriv hvis du er intresseret, og så sender jeg den til dig.. (:


Svar #1
06. januar 2009 af flemmings-helte (Slettet)

FUCK IT, her er teksten hvis nogen har lyst og tid:

The myth about Water pipe
It’s nearly about 1-1½ year since first time I’ve smoked water pipe. It was love at first sight. But there is a lot of misconception about smoking water pipe, and the biggest one is: that water pipe isn’t as dangerous as smoking cigarettes. This is of cause wrong. There have been made many examinations, about what the tobacco were containing. The results were clearly, a high amount of carbon monoxide, nicotine, "tar," and heavy metals concentrations were as high as ordinary cigarettes and that’s not all, you can even get diseases as a result from pipe sharing. When smoking the smoke pass through water in order to be 'purified' to filter potential harmful particles. It might does, but it’s still keep the “real” harmful one left.
But that can’t keep me away from smoking water pipe :-)
On time smoker – all time smoker
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2009 af Isomorphician

about 1-1½ = around a

since first = since the first

misconception = misconceptions

the tobacco = tobacco

were = was

clearly = clear

metals = metal

pass = passes

does = do so

keep = keeps

one = ones

on = one


Svar #3
06. januar 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Takker ( :


Skriv et svar til: Lyn Hurtig rettelse af fremlæggelse om vandpibe...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.