Matematik

ANDENGRADSLIGNINGER -hjælp!

06. januar 2009 af jullebulleh (Slettet)

Hvordan løser jeg disse??

8X2-10x-12=0

8X4+3X2−12=0
 

2X2−2X+2=4
 

4X2+2X+2=0
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Andengradsligning#Nulpunktsbestemmelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2009 af Qand (Slettet)

du kan regne det ud, ved hjælp af solve

Fx.

solve(0=8X2-10x-12,x)


Skriv et svar til: ANDENGRADSLIGNINGER -hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.