Matematik

En brøk

07. januar 2009 af LouiseLG (Slettet)

Hej

Jeg skal dividere følgende men kan ikke lige se hvordan det kan give a/b

(a/c)/(b/c)

Er der ikke en som hurtigt lige kan fortælle mig hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Isomorphician

(a/c)/(b/c) =

(a*(1/c))/(b*(1/c)) =

a/b


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2009 af NejTilSvampe

 der er en regel der siger at deler du med en brøk ganger man med den omvendte så  a/c : b/c  =  a/c * c/b  = ac/bc  = a/b


Svar #3
07. januar 2009 af LouiseLG (Slettet)

Jeg kan regne ud at det har noget med cos A/b = sin A/a = 1/c dog forstår jeg ikke fremgangsmåden... Det er sikkert simpel men jeg kan ikke se det.


Svar #4
07. januar 2009 af LouiseLG (Slettet)

Jeg forstår det nu:-)

Tak for hjælpen begge to.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2009 af kubrapolat (Slettet)

, C burde også kunne gå ud med hinanden .


Skriv et svar til: En brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.