Matematik

Geometri rettelse

07. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

Hej allesammen, har fået en matematik opgave, som jeg håber at nogle vil rette det:D

Opgaven lyder:

I en trekant ABC er <C ret. Endvidere er siden b=3, og vinkelhalveringslinjen Va = 4

Tegn en model af situationen, og bestem de ukendte sider i vinkler i trekant ABC.

Jeg får:

vinkel A = 82,82 grader

Vinkel B = 7,18 grader

lille a 23,8

lille c 5,18

håber nogle lige kan hjælpe, tusind tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Isomorphician

Vinklerne ser fine ud.

Siderne er ikke korrekte.


Svar #2
07. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

 øv :(

lille a regne jeg således:

sin (82,82)*3/sin(7,18 =23,8

lille c

a^2+b^2=c^2

:S


Svar #3
07. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

 ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2009 af chiikai (Slettet)

lille a = hvorfor divider du det med sin(7,18) ?


Svar #5
07. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

 hvad skal man ellers gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. januar 2009 af Isomorphician

tan(82,82°) = a/3 <=>

3*tan(82,82°) = a

23,8118 = a

...

c2 = a2 + b2

c2 = 567 + 9

c2 = 576

c = 24


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. januar 2009 af manday (Slettet)

Hej /Ellebelle/...

Jeg har præcis den samme opgave for..

Så vil jeg bar lige spørge dig om hvordan du finder vinklerne?

Altså hvilke formler etc.  :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. marts 2009 af sandra92 (Slettet)

heej (: - har også den samme opgave for. er os' lidt "lost" i den. hehe.  men prøver med hjælp herfra :b


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. oktober 2009 af hohodyret (Slettet)

er den her tråd helt død, fordi jeg har også brug for hjælp


Skriv et svar til: Geometri rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.