Matematik

Nonsingular / Regular

08. januar 2009 af bidiboo (Slettet)

Kan det passe at når en matrix er regular (nonsingular), når den ikke er lig med nul

Og hvis man skal skrive at løsningen er alle tal, undtagen når s=0

Skriver man så V = ]-uendelig;uendelig] \ 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Madsst (Slettet)

ad 1 ) den er regulær når determinanten er forskellig fra 0.

ad 2 ) ja det ser rigtigt ud bortset fra at man skriver V = ]-00, 00 [ \ 0 fordi man ikke kan tegne en cirkel omkring noget der er uendeligt stort


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

v = R \ {0}, hvor R en mængden af reelle tal.


Skriv et svar til: Nonsingular / Regular

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.