Matematik

Beregning af koordinaterne af et punkt i en funktion

08. januar 2009 af øf (Slettet)

Hej

Jeg har en funktion : f(x)=(ln(x2)/x ) for x>0

opgaven: Beregn koordinaterne til det punkt, hvor funtionens graf har vandret tangent.

løsningen:

Skal jeg ikke starte med at regne f´(x)=0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af NejTilSvampe

 ja' f ' (x) = 0 er det punkt hvor dit stigningstal er lig med 0 ergo 'vandret' 


Skriv et svar til: Beregning af koordinaterne af et punkt i en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.