Matematik

mat

10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

på tegningen er angivet målene på grund 30m 40m og det er en rettangel. men bagefter kommer der en cirkel og dens mål er 14m hvordan skal jeg regne det ud

Bergen grundens areal?

skal jeg så ikke gange 30*40= 1200 hvad med den anden del hvad skal jeg med den?

har også et andet spørgsmål!

Anne,bo og carsten skal dele 440kr sådan at bo får havlt så megetsom anne og carsten får 100 kr, mindre end anne og bo tilsammen

hvor mange penge får de hver?

Vedhæftet fil: mat.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Arealet ef en cirkel er ½·π·r.

Carsten får haldelen af 440-100 = ½·(440-100) = ½·340 = 170 kr.


Svar #2
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

forstår ikke hvad n*r er har aldig fået dem før


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

½ gange med pi gange med cirklens radius


Svar #4
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

kan ikke huske hvad cirklens radius er tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Er diameteren oplyst til 14 m?

Radius er det halve af diameteren.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2009 af dnadan (Slettet)

4 Indlæg med præcis den samme tekst på under en halv time...

- Det er virkelig dårlig forum karma!

- Læs venligst retningslinjerne.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.