Matematik
Ligning - hjælp
31. oktober 2004 af
KickAzz (Slettet)
Hej
Jeg skal løse denne ligning: x^6 + 2x^2 - 15 = 0
Hvordan gør jeg det? Jeg ville ikke have problemer med at løse ligningen hvis der stod: x^6 + 2x^3 - 15 = 0 , men denne ligning ved jeg ikke hvordan man løser :(
Håber I kan hjælpe.
Mvh
KickAzz
Jeg skal løse denne ligning: x^6 + 2x^2 - 15 = 0
Hvordan gør jeg det? Jeg ville ikke have problemer med at løse ligningen hvis der stod: x^6 + 2x^3 - 15 = 0 , men denne ligning ved jeg ikke hvordan man løser :(
Håber I kan hjælpe.
Mvh
KickAzz
Svar #2
31. oktober 2004 af KickAzz (Slettet)
Nu kan jeg ikke sætte det ind på lommeregner, og desuden skal jeg vise hvordan jeg finder frem til resultatet.
Skriv et svar til: Ligning - hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
