Matematik

Hjælp

11. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

Udtryk R ved P og U når P = U · I og U = R · I

nogen der forstår hvad man skal?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Du skal finde et udtryk, hvor der står R=......, hvor kun U og P indgår.


Svar #2
11. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

så det er bare R = U * P?


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.