Matematik

Forskrift

11. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

Bestem en forskrift for den rette linie (lineære funktion), der går gennem punkterne A(1, -7) og B(5,9)

hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Isomorphician

(y - y1)/(x - x1) = (y2 - y1)/(x2 -  1), isoler y.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt formlen for hældningskoefficienten, i det du kender to punkter på linjen.


Svar #3
11. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

A = ((9 - -7) )/((5+1)) = 8/3
8/3 = 2,66 
 

er det så rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2009 af Isomorphician

Nej.

(y2 - y1)/(x2 - x1) = a

Du lægger forkert sammen i tælleren, og du lægger sammen i stedet for at trække fra i nævneren.

Indsæt tallene og regn efter en gang til.


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.