Matematik

andengradsligning

11. januar 2009 af nynne258 (Slettet)

hvordan løser man ligningen: 3,2*t+4,9*t^2=6,5 ved hælp af diskriminantformlen..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Isomorphician

3,2t + 4,9t2 = 6,5 <=>

4,9t2 + 3,2t - 6,5 = 0


Svar #2
11. januar 2009 af nynne258 (Slettet)

okay.. i den ligning kan man se hvad der er henholdsvis a, b og c, men hvad så med den her: x-1/x=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Isomorphician

Gang igennem med x, så ser du det nok.


Svar #4
11. januar 2009 af nynne258 (Slettet)

tak for hjælpen.


Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.