Fysik

Opdrift

11. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

hej,,,,

Luftskibet Hindenburg er et af de største luftfartøjer der nogen sinde er blevet bygget. Skibet indholdt 200.000 m3 brint..

Beregn opdriften på en beholder på 200.000 m3 og hvor stor en last har luftskibet kunne løfte??

F = ρ * g * V

ρbrint = 0,090 kg/ m^3

F = 0,090 * 9,82 * 200.000 = 176760 N

Er det ikke rigtig og hjælp til resten af opgaven.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: du mangler enheder i din beregning.

Du skal nu kigge på Newtons anden lov i tilfældet, hvor den resulterende kraft er 0. Benyt dette til at finde den maksimale nyttelast.


Svar #2
11. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

dvs.

F = m* a= 0

eller hvad


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: F_res = m*a = 0, ja.


Skriv et svar til: Opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.