Matematik

HJælp

12. januar 2009 af Stjernehjerte (Slettet)

Hvordan finder man diameteren af en sirkel når man kender omkredsen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2009 af peter lind

omkreds=π*diameter


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2009 af LineOp (Slettet)

O =  2*π *r

eller

O = π *d


Skriv et svar til: HJælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.