Matematik

promille

14. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har oplysningerne:

Kvinder :=volume/(0,55*kg)

Alkohol er det indtagede drukket alkohol målt i gram. F.x. man har drukket 3 øl = 3 genstande á 12 gram = 36 gram.

Samt: F = 0,12•x•t

F = Antal gram forbrændt alkohol

x = Din vægt i kg.

t = antal timer siden den første genstand
 

---

Jeg skal så i opgaven opstille en regneforskrift, der angiver hvordan promillen for en kvinde afhænger af såvel antal genstande som kvindens vægt.

Hvordan gør jeg det?


Svar #1
14. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Ingen som kan svare?


Skriv et svar til: promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.